lauantai 9. elokuuta 2014

Tradedoubleriin liittyminen


Tradedoubler on Euroopan suurin kumppanuusmarkkinointia tarjoava yritys. Julkaisijaksi liittyminen ja palvelun käyttäminen on täysin ilmaista.  


Miten saada Tradedoubler-mainoksia blogiin?


1. Täytä liittymishakemus Tradedoublerin* nettisivuilla. Hakemukseen merkitään oma nimi, sähköpostiosoite, maa ja kieli sekä onko kyseessä yksityishenkilö vai yritys. Vaikka asuisitkin ulkomailla, kannattaa maa-kohtaan merkitä Suomi, jos haluat blogiin suomalaisia mainoksia. Maita voi lisätä myöhemmin lisää. Blogin tiedoista annetaan internetosoite. Tradedoubler-tiliin keksitään käyttäjänimi ja salasana. Lopuksi vielä hyväksytään käyttöehdot ja klikataan ”Luo tili”-painiketta. Tässä vaiheessa pitäisi avautua tämän näköinen sivu:
2. Seuraava vaihe on mennä omaan sähköpostiin. Tradedoubler lähettää sähköpostiviestin, jonka otsikko on ”Tradedoubler aktivointikoodi”. Tarkista roskaposti, jos viestiä ei näy Inbox-kansiossa. Tili aktivoidaan klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä.

3. Tässä vaiheessa voit antaa blogistasi tarvittavat tiedot blogin kategorisointia varten.

4. Tradedoubler lähettää toisen sähköpostiviestin, jossa toivotetaan tervetulleeksi Tradedoubleriin ja kiitetään tilin rekisteröimisestä. Viestissä on linkki suomenkieliseen ja englanninkieliseen aloitusoppaaseen. Tradedoublerin sivuilta löytyy hyvä aloitusopas myös valitsemalla yläpalkin oikeasta reunasta Tuki – Oppaat – Aloitusopas.

5. Lisää tilitiedot valitsemalla yläpalkin oikeasta reunasta ”Tili” ja ”Tilitystiedot”.
Tilinomistajan nimi tulee olla sama kuin Tradedoubleriin rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettu nimi.

6. Yhteystietoja voi muuttaa valitsemalla yläpalkin oikeasta reunasta ”Tili” ja ”Yhteystiedot”.

7. Blogi pitää vahvistaa ennen mainosohjelmiin hakemista. Vahvistaminen tehdään kopioimalla ja liittämällä aktivointikoodi blogin HTML-koodiin. Bloggerissa tämä löytyy vasemmasta sivupalkista kohdasta ”Malli” ja ”Muokkaa HTML-koodia”. Liitä Tradedoublerin koodi ennen < / head > -kohtaa.
 
8. Mainosohjelmiin voi hakea valitsemalla ”Mainostajat” ja ”Etsi affiliate ohjelmia”. Ohjelmaan voi hakea klikkaamalla ”Hae”-painiketta viimeisessä sarakkeessa. Hakemuksen hyväksyminen voi kestää jopa 14 päivää, joten jo heti alussa kannattaa lähettää mahdollisimman monta hakemusta. Hyväksymisviestit tulevat sähköpostiin.

9. Kohdassa ”Mainosten hallinta” ja ”Etsi mainoksia” voit hankkia blogiin mainoksia. Klikkaa ”Näytä koodi” –kohtaa mieleisesi mainoksen kohdalla ja kopioi mainoskoodi blogiin. Tienaaminen voi alkaa! Tradedoubler siirtää mainostuotot tilillesi, kun olet tienannut 50 euroa.

10. Tradedoublerin nettisivuille kirjautumalla voi käydä katsomassa, kuinka hyvin mainokset tuottavat rahaa.*mainoslinkki


14 kommenttia:

 1. Voiko yhdessä blogissa olla samanaikaisesti esim. Tradetrackerin ja Tradedoublerin mainoksia vai saako mainoksia laittaa samaan blogiin vain yhdeltä kumppanuusmarkkinointiyritykseltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaan blogiin voi laittaa mainoksia useilta eri mainosten tarjoajilta.

   Poista
 2. Kiitos tästä ohjeesta ja kaikista muistakin postauksista tässä blogissa! Vinkkiesi avulla olen saanut blogistani kivan näköisen ja tänään hankin blogiin mainoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Mukava kuulla, että vinkeistäni on ollut apua.

   Poista
 3. Tervehdys minultakin. Aloitin oman blogini pari kuukautta sitten ja täytyy sanoa, että ainoa syy miksi olen selvinnyt blogini ulkoasun, alustan ja muun vastaavan tekemisestä ilman mieheni apua on juurikin tämä blogi. Joten tuhannesti kiitoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Todella mukava kuulla, että olet löytänyt tiesi bloggaamisen maailmaan ja ohjeistani on ollut sinulle hyötyä :)

   Poista
 4. Moi! Tämä blogi on todella hyödyllinen ja kiitän suuresti, että jaksat tällaista kirjoittaa :) Olisi kuitenkin kysymys tästä Tradedoublerista. En tiedä onko sivuston vahvistaminen muuttunut, mutta nyt vahvistamisessa on kakkosvaihe, jossa pitää luoda blogiin/sivulle tyhjä sivu sivuston Tradedoubler-ID:n nimellä. Osoitteen pitäisi olla muotoa "www.sivustosinimi.fi/1234567.html". Blogger kuitenkin tyrkkää uusien sivujen osoitteen muotoon "www.sivustosinimi/p/1234567.html". Eli välissä on P merkkaamassa sivua. Tiedätkö voiko osoitetta mitenkään muuttaa tai onko muuta keinoa saada blogiin tuollainen tyhjä sivu? Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan. :) Pyysin Tradedoubleria vahvistamaan blogini manuaalisesti pari päivää sitten, mutta mitään ei ole kuulunut..

  Voi myös olla, etten vain ymmärrä vahvistusohjeita. Toisaalta, osaan koodata perus html:ää ja css:ää, joten luulisin osaavani yhden blogin vahvistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) Käsittääkseni Tradedoublerissa on eri vaihtoehtoja sivuston varmistamiseen ja tuo uuden sivun luominen on yksi vaihtoehto. Kokeilitko siis jo aktivointikoodin liittämistä ja sitten Tradedoubler vielä pyysi varmistamaan toisellakin tavalla? Kannattaa katsoa vielä Tradedoublerin opastusvideo sivuston varmistamisesta ja tsekata, että tekee kaikki vaiheet oikeassa järjestyksessä.

   Poista
  2. Voi kiitos kiitos, onnistuin! :D En tajua miksi, mutta koodin lopun nuoli oli muuttunut ihan muiksi merkeiksi liittäessä. Ehkä kopioin sen väärästä kohtaa..? Mutta nyt onnistuin, kiitos tuhannesti! :)

   Ja tosiaan olin ymmärtänyt, että pitää tehdä sekä tuo koodin liittäminen, että tyhjän sivun luominen eikä jompaakumpaa. :D

   Poista
 5. Hei, pääsin kohtaan 7 eli sain TradeDoublerilta tervetuloa viestin sekä Aktivointikoodi viestin (viestissä olevaa linkkiä klikkasin), mutta en ole saanut mitään varmistuskoodia. Kävin liittämässä ennen < / head > koodia Aktivointikoodi viestissä olevan linkin, joka näkyy nyt blogini yläkulmassa (käyppä katsomassa blogiani http://sanniijuliaa.blogspot.fi/). Näinkö se piti tehdä, vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Poista se laittamasi linkki sieltä koodin joukosta. TradeDoublerin lähettämässä aktivointikoodi-viestissä pitää klikata sitä linkkiä ja sieltä pitäisi muistaakseni saada sitten se aktivointikoodi. Siinä koodissa taitaa lukea TradeDoubler site verification ja numeroita. Kun olet laittanut koodin sivustollesi oikeaoppisesti, sen ei pitäisi näkyä blogin ulkoasussa, niinkuin tuo laittamasi linkki näkyy nyt blogin yläkulmassa. Postaukseen eksyi väärä termi "varmistuskoodi", joten korjaan postaukseen oikean termin :)

   Poista
  2. Hei, täällä vielä avuttomampi, eli pääsin vasta kohtaan 2 eikä ole kuulunut s-postia, eikä ole mennyt roskikseen.

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista