keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Instagram blogin sivupalkkiin
Instagram on erinomainen kanava markkinoida omia blogipostauksia, videoita ja muita tuotoksia. Se tarjoaa bloggaajille ja yrittäjille mahdollisuuden esitellä omaa luovuutta. Monesti kuvilla on helpompaa kommunikoida kuin sanoilla.

Yleensä Instagramista löytyy kaikkein ajantasaisin tieto, koska sen päivittäminen on helpompaa kuin nettisivun tai blogin. Vaikka blogia ei päivittäisi vähään aikaan, voi Instagramin kautta muistuttaa lukijoita olemassaolostaan.

Palvelun avulla voi luoda entistä henkilökohtaisemman suhteen lukijoihin ja asiakkaisiin, mikä parantaa uskottavuutta. Tämän vuoksi sivupalkkiin kannattaa laittaa linkki omaan Instagram-profiiliin. Se onnistuu helpoiten netin ilmaisia widget-palveluita käyttämällä.


Näin liität Instagramin blogiisi:

 1. Mene joko SnapWidget- tai Intagme-sivustolle.
 2. Anna käyttäjänimesi tai hashtag, jolla merkittyjä kuvia haluaisit näyttää blogissasi. Merkitse, minkä tyyppisen widgetin haluat (esim. slideshow). Muokkaa vielä koko ja ulkonäkö blogiin sopiviksi.
 3. Kun olet valmis, klikkaa ”Get Code” tai ”Get Widget”.
 4. Kopioi saamasi koodi.
 5. Mene Bloggerissa vasemmasta sivupalkista kohtaan ”Ulkoasu” ja ”Lisää gadget”. Valitse ”HTML/JavaScript” ja sijoita koodi sisältökenttään.
 6. Tallenna ja siirrä widget haluamaasi kohtaan sivupalkissa.

27 kommenttia:

 1. Siis tästä sun blogista on ollu ihan sikana apua!!!! Tosi hyviä ohjeita, olen aloittamassa bloggaamista enkä itse tiedä näistä jutuista mitään, mutta haluan kuitenkin valmistautua todella huolellisesti ennen kuin julkaisen blogini. Joten todella iso kiitos sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, paljon tsemppiä oman blogin perustamiseen :)

   Poista
 2. osaatko sanoa, miksi mulla tulee vaan että "You cannot view this resource" ? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan Instagram-profiilisi julkinen? Jos ei niin silloin saattaa tulla tuo virheilmoitus.

   Poista
 3. Onnistui näillä ohjeilla. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä ohjeesta. Onnistui myös Wordpressissä :)

  VastaaPoista
 5. Blogistasi löytyy kyllä huippuvinkkejä! Osaisitko neuvoa miten Facebookin linkin saisi blogiin (siis oman facesivun, jossa olisi mukana tykkäämispainike)? :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos näistä vinkeistä! Tein ohjeen mukaan instan blogiini, mutta tällä hetkellä kuvaa klikkaamalla joutuu Snapwidgetin sivuille eikä omalla insta-sivulleni. Voiko tälle ohjaukselle tehdä jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snapwidgetilla oli varmaankin vaikeuksia löytää Instagram-profiilisi, koska se on niin uusi. Huomasin, että olit lisännyt ensimmäisen kuvan eilen :)

   Poista
  2. Sama ongelma! Mutta Insta ei ole ihan uusi kylkläkään.

   Poista
  3. Tuota kysyisin myös kun tein paljon virheitä alussa tene vieläkin kun opin käyttämään tekemällä. Advense hylkäsi ... mainokset. Olen paqninellut jotakin nappia liikaa. Tiedätkö voiko sitä anoa uudelleen? ps. vai onko se liikaa kun meitä on 2 kirjoittajaa? Se on ihan tarkoituksella.

   Poista
 7. miten pystyy lisää kuvakkeen blogiin että sais näkyviin insagram kuvat myöskin blogiin ??? tai onko ees mahdollista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän postauksen ohjeella pitäisi onnistua.

   Poista
  2. Tuleekohan oma instagram-tili nopeasti näkyviin?

   Poista
 8. Uskomattoman helppo ohje, sain toimimaan heti.

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kiitos, kiitos! :) Helposti sujui, vaikka muuta luulin. :D

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Hei, loistavia neuvoja! Kiitos! Onnistuu tällaiselta tumpeloltakin. Olo on kuin koodarilla konsanaan! Tähän blogiin palaan vielä myöhemmin uudestaan.

  VastaaPoista
 12. Jos minulla on oma henk. Koht. Instagram tili ja haluan blogilleni oman, mitä teen?

  VastaaPoista
 13. Kiitos ohjeesta se oli todella selkeä, taisin onnistua vaikka olenkin ihan tumpula näissä asioissa! ;) Jostain syystä en ole onnistunut saamaan Fb-tykkää nappulaa postauksen loppuun, onko sulla vinkkiä tähän? Toinen asia minkä kovasti haluaisin saada on viimeiset kommentit näkyviin blogiin...

  VastaaPoista
 14. Laitoin tämän mutta mulle tulee toi "You cannot view this resource",instagram tili on julkinen.Voisiko johtua siitä kun vaihdoin tilin vasta äskettäin julkiseksi?

  VastaaPoista
 15. Mulla ei toimi, vaikka instagram tilini on julkinen... oon koittanut nyt 5 kertaa uudestaa mutta ei toimi, neuvoja? Blogini on https://viivijapommac.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Heippa!

  Mistähän johtuu että tulee ilmoitus "user was not found" vaikka IG-tili ja blogi on julkisia?

  VastaaPoista
 17. Sitä olen miettinyt, voiko kuvan hastagiksi laittaa viittauksen URL:iin esim xyzfi_lintu? Voisi käyttää hakuavaimena. Muuten mukava lukea tätä blogia!

  VastaaPoista