keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

TradeTrackeriin liittyminen


Itse lähetin liittymishakemuksen TradeTrackerille, kun olin saanut blogin ulkoasun valmiiksi ja kirjoittanut yhteensä 13 postausta. Siinä vaiheessa koin, että on hyvä aika aloittaa mainostaminen. TradeTrackeriin liittyminen oli nopeaa ja helppoa.


Miten liittyä TradeTrackeriin?


1. Täytä liittymishakemus* TradeTrackerin nettisivuilla. Hakemukseen merkitään omista tiedoista nimi, sukupuoli, yhteystiedot ja onko liittyjä yksityishenkilö vai yritys. Blogin tiedoista annetaan blogin nimi, internetosoite, sivuston tyyppi (esim. Blogi) ja sivuston luokka (esim. Kauneus ja terveys). Lisäksi verkkosivustosta kirjoitetaan lyhyehkö kuvaus. TradeTracker-tiliin keksitään käyttäjänimi ja salasana. Lopuksi vielä hyväksytään sopimusehdot ja klikataan "Liity nyt!"-painiketta. Tässä vaiheessa pitäisi avautua tämän näköinen sivu:
2. Seuraava vaihe on mennä omaan sähköpostiin. Itselleni viesti tuli heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Otsikkona oli "Aktivointi julkaisijasivuston sähköpostiosoitteelle".Viestissä oli linkki, jota klikkaamalla voi aktivoida oman TradeTracker-tilinsä. Linkin klikkaamisen jälkeen avautui seuraavanlainen sivu:
3. Noin kuuden tunnin kuluttua sain sähköpostiviestin, että blogini on hyväksytty TradeTrackerin julkaisijaksi. Jee!

4. Kirjauduin TradeTrackerin sivulle liittymisen yhteydessä valitsemillani käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Merkitsin pankkitilitietoni järjestelmään, jotta voin vastaanottaa maksuja. Maksutiheyden ja minimimaksurajan voi päättää itse. Minimimaksurajan on kuitenkin oltava aina vähintään 25 euroa. 

5. Rekisteröidyin useisiin kampanjoihin, joista tuli hyväksymisviestit heti sähköpostiin. Mainokset kopioin TradeTrackerin nettisivuilta koodimuodossa blogiin. Rahan ansaitseminen voi alkaa!

6. TradeTrackerin nettisivulle kirjautumalla voi seurata, kuinka paljon mainokset tuottavat rahaa.*mainoslinkki

7 kommenttia:

 1. Kiitokset ohjeista! Sellaista vielä kyselisin, että lähettääkö TradeTracker kotiin jotain sopimuspapereita tai muuta postia, kun liittyy julkaisijaksi? Tarvitseeko jotain papereita allekirjoittaa? Olen tällä hetkellä vaihdossa ulkomailla ja mietin, laitanko hakemukseen tämän väliaikaisen ulkomaan osoitteen vai vanhempien osoitteen Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :)

   TradeTracker ei lähetä postia kotiin. Liittyminen julkaisijaksi hoituu pelkän netin kautta.

   Poista
 2. Osaatko sanoa kuinka pitkään siinä menee, että saa tienattua tuon minimimaksurajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on täysin tapauskohtaista ja riippuu siitä, kuinka paljon blogilla on lukijoita, kuinka hyvin kohdennettuja mainokset ovat jne. Jollakin voi mennä vaikka vuosi kun taas joku toinen voi saavuttaa muutamassa päivässä maksurajan. Keskimäärin aloittelevalla bloggaajalla menee joitakin viikkoja tai kuukausia tuon rajan saavuttamiseen.

   Poista
 3. Miten tuo koodi lisätään blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat TradeTrackerin PageTools-koodia, niin mene Bloggerissa vasemman sivupalkin kautta kohtaan ”Malli” ja ”Muokkaa HTML-koodia”. Hae koodin joukosta kohta < /body > ja liitä TradeTrackerilta saamasi PageTools –skripti juuri ennen sitä kohtaa. Voit käyttää Ctrl+F-hakua löytääksesi oikean kohdan. Tällä tavoin pitäisi onnistua :)

   Poista
  2. Ei löydy haulla tuota < /body > osaa, vaikka kuinka etsin. Missä vika? :(

   Poista